Ga naar de inhoud

Voor jongeren

Jongeren tussen de 18-30 jaar hebben geen zin om tussen de 50+ers te zitten. Zij hebben andere interesses en lopen tegen andere dingen aan in de maatschappij. Maar waar vindt je andere jongeren met NAH? 

In Eindhoven wordt er een jongerencafé georganiseerd door hersenletsel.nl. Via hun website kan je je daarvoor aanmelden.

De jongeren groep in Helmond heet NAH Young.
Lees hier meer over NAH Young Helmond.

Breinstraat

Breinstraat.nl is er voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Zij hebben hier de mogelijkheid om online in contact te komen met jongeren door heel Nederland. Breinstraat biedt jongeren en jongvolwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) een platform om lotgenoten te ontmoeten, ervaringen te delen en vragen te stellen.

Daarnaast geeft de website informatie over hersenletsel, herstel en behandeling. Ook familie, vrienden en professionals die betrokken zijn bij jongeren met NAH kunnen er terecht.

Support4Life

Als je leven wat steun kan gebruiken
Suport4Life geeft praktische ondersteuning en begeleiding aan jongeren met NAH. Ook doen zij onderzoek en vindt je hier tips hoe jongeren invulling kunnen geven aan een volwaardig leven.

Connect me Now

Connect Me Now is een platform voor jonge mensen tussen de 18 en 35 jaar met NAH én hun naasten. Voor wanneer je behoefte hebt aan verbinding met nieuwe mensen op het gebied van vriendschap, liefde en/of het delen van kennis. Dat kan ook voor de naasten van iemand met NAH!

Connect Me Now biedt de mogelijkheid om onbeperkt in verbinding te staan met anderen. Je kunt er relaties opbouwen met mensen die jou begrijpen op het gebied van NAH. Deel veilig jouw ervaringen en ga erover in gesprek. Bovendien vind je op Connect Me Now waardevolle informatie om jouw leven met NAH te verbeteren. Of je nou net aan het begin van je herstel staat of al een heel eind bent, iedereen is welkom! De basisversie van de app kost per jaar € 40. De uitgebreide versie kost jaarlijks € 50. Dit is de website van Connect Me Now.

Ga naar de inhoud