Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Ondersteuningsgroep NAH voor Mantelzorgers/ Naasten

Ondersteuningsgroep NAH voor Mantelzorgers/ Naasten

Steunpunt Mantelzorg Verlicht Eindhoven start op DINSDAG 27 FEBRUARI 2024 weer een ondersteuningsgroep voor mantelzorgers en naasten die zorgen voor iemand met NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel). In groepsverband worden ervaringen, gedachten en gevoelens gedeeld over “hoe verder gaan” als je geliefde, een ouder of kind plotseling hersenletsel oploopt.

Ineens verandert alles. Niets is meer hetzelfde. Maar hersenletsel krijg je niet alleen. Ook de partner, familie en vrienden merken de veranderingen bij de getroffene en hebben vragen. Voelen zich alleen staan, verdrietig of onzeker. Een veel gehoorde vraag is dan ook “en ik dan?”.

Hoe ga je samen op zoek naar die nieuwe balans? Op welke manier kan je omgaan met de nieuwe situatie en deze misschien beter aanvaarden? Hoe ga je om met gevoelens van rouw/verlies? Of hoe blijf je goed voor jezelf zorgen?

Herkenning bij lotgenoten kan je als mantelzorger steun geven, je kracht en energie vergroten. Misschien zelfs leiden tot nieuwe inzichten.

De groep komt bij elkaar tijdens 6 bijeenkomsten die staan gepland op de onderstaande dinsdagen:

Data : 27 februari, 12 maart, 26 maart, 9 april, 23 april en 7 mei
Tijd : 10.00 – 12.00 uur
Locatie : Activiteitencentrum ORKA, Broekakkerseweg 1 in Eindhoven (er is voldoende gratis parkeergelegenheid tegenover de locatie)

De groep wordt begeleid door een mantelzorgconsulent van Steunpunt Mantelzorg Verlicht. Deelname is gratis. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Aanmelden kan bij Steunpunt Mantelzorg Verlicht op telefoonnummer 088 0031 288 of via info@mantelzorgverlicht.nl

Ga naar de inhoud