Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Documentaire Brabantse theatergroep NAH-ja is live!

Documentaire Brabantse theatergroep NAH-ja is live!

De documentaire ‘Een ander hoofd’ gaat over het repetitieproces van theatergroep NAH-ja! voor de gelijknamige voorstelling. Filmmaker Edith van Zalinge volgde alle spelers gedurende twee jaar, tot en met de theatervoorstellingen begin 2023. Zij filmde hun kwetsbaarheden, maar ook hun veerkracht en doorzettingsvermogen. De documentaire laat de kracht zien van theater binnen een verwerkingsproces. Met creativiteit en humor, wat we vaak missen in de NAH revalidatie wereld!

Gelukkig is ‘Een ander hoofd’ vanaf nu door iedereen te bekijken op hun website www.nah-ja.nl of rechtstreeks op YouTube. Daar vind je ook de opnames van de theatervoorstellingen. 
 
NAH-ja! staat niet stil en gaat verder met een nieuwe theaterproductie. Ze nemen daar wel ruim de tijd voor en weten nog niet wanneer ze weer op de planken staan. Indien mensen met NAH of hun naasten ook graag meedoen kunnen zij contact opnemen door te mailen naar nahehv@gmail.com.
 
In de tussentijd kan NAH-ja! worden ingezet bij voorlichtingsbijeenkomsten in het land. Zij combineren theatersketches, documentaire en vragensessies en maken zo een pakket op maat.
Benader hen bij interesse en kijk voor updates op www.nah-ja.nl.

Ga naar de inhoud