Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Bijzonder Mobiel 4-Daagse

Bijzonder Mobiel 4-Daagse

De 5e editie van de ‘Bijzonder Mobiel 4-daagse’ is van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juli 2024. Het wordt een feestelijk evenement in de Peel, op de grens van Brabant en Limburg. Doe je mee?

De Bijzonder Mobiel 4-Daagse (BM4D) is een groeiend evenement voor mensen met een bewegingsbeperking, die dus gebruik maken van een aangepast vervoermiddel. Iedereen kan meedoen, of dat nu is met een handbike, ligfiets, scootmobiel, aankoppelfiets, met of zonder elektrische trapondersteuning. Begeleider(s) op de fiets, of ook met een aangepast vervoermiddel, zijn ook van harte welkom. Je kan in je eentje meedoen of met een team. Verleg je grenzen door deel te nemen aan de BM4D, kom net iets vaker buiten, spreek weer eens andere mensen, kies de net iets langere routes!

Deelnemers kiezen uit routes van 15, 30 of 45 kilometer. De routes zijn zorgvuldig uitgezet en gaan over veilige, zoveel mogelijk egaal verharde wegen en zijn minimaal twee rolstoelen breed. Kortom, ze zijn geschikt voor iedereen met een vervoermiddel dat is aangepast aan verminderde mobiliteit. Je kiest zelf hoeveel dagen je meedoet. Aan de routes liggen verschillende gezellige horecagelegenheden. De start en het eindpunt is bij het Gemeenschapshuis D’n Binger, Alexanderplein 2, 5768 BE in Meijel.

Het eerste lustrum maakt het dit jaar extra feestelijk. Op donderdag 11 juli trakteert de BM4D alle deelnemers op koffie met vlaai. Wie dit jaar de hele vierdaagse rijdt, krijgt op vrijdag 12 juli een cadeautje als aandenken. Deelnemers vanaf het eerste uur, die alle twintig dagen hebben gefietst/gebiket, zetten we op 12 juli speciaal in het zonnetje.

De kosten voor vier dagen zijn € 14,50 bij voorinschrijving, aan de kassa € 20,00. Per dag inschrijven kan ook, voor € 6,00 per dag aan de kassa. Inschrijven kan tot zondag 30 juni 2024 door dit inschrijfformulier in te vullen. Lees alle informatie op de website van de Bijzonder Mobiel 4-daagse en op de Facebookpagina van de Bijzonder Mobiel 4-daagse.

Ga naar de inhoud