Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Zang- Toneel- en Dansacademie voor jongeren met hersenletsel

Zang- Toneel- en Dansacademie voor jongeren met hersenletsel

Op zondag 12 maart 2023 start de vijfde cyclus van de Zang-, Dans- Toneelacademie voor jongeren met niet aangeboren hersenletsel. Dit doet het Daan Theeuwes Fonds in samenwerking met het befaamde Lucia Marthas Institute of Performing Arts in Amsterdam. De Zang-, Dans- ToneelAcademie ‘Côte à Côte’ (zij aan zij) is een serie van 7 zondagen die helemaal in het teken staan van ontmoeten, bewegen, (beter) spreken, balans en veel gezelligheid.

Ben je tussen de 16 en 35 jaar bent, dan kan je gratis deelnemen. Het is geen therapie, maar de resultaten zijn verrassend. De reacties van de deelnemers zijn veelzeggend: meer zelfvertrouwen, beter spreken, steviger in je schoenen staan en ook nieuwe vriendschappen ontstaan.
De workshops worden gegeven door professionals. Zo is er is een logopedist/stemcoach die onder meer bekende acteurs en zangeres bijstaat. Er is een dansdocent die ook meegedaan heeft met Dancing with the Stars. En er is veel begeleiding van de gepassioneerde studenten van Lucia Marthas.

Het is een ‘andere omgeving’, met veel uitdagingen. En of je nu in een rolstoel zit of afasie hebt, zacht en langzaam spreekt of een spraakwaterval bent… deelnemen is zeker de moeite waard! Meer informatie lees je op de website van het Daan Theeuwes fonds. Hier is het inschrijfformulier.

Ga naar de inhoud