Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Workshop NAH/CVA Patiëntreis Eindhoven groot succes!

Workshop NAH/CVA Patiëntreis Eindhoven groot succes!

Afgelopen dinsdag hebben we een zinvolle en interessante workshop gehad georganiseerd door NAH netwerk Zuidoost Brabant en CVA Netwerk Eindhoven-de Kempen.

Samen met 40 (zorg)professionals samen uit de 2e, 1e lijn, sociaal domein en NAH ervaringsdeskundigen (zie foto). Zijn we aan de slag gegaan. Waar zien we knelpunten in het huidige complexe zorglandschap met zoveel verschillende disciplines en (para)medici. Hoe verloopt de 'reis' van ziekenhuis naar thuis? Met als centrale vraag "Hoe kunnen we zorgdragen voor betere na-zorg en ondersteuning voor mensen met hersenletsel en naasten in Eindhoven e.o."?

Er zijn diverse suggesties gedaan voor verbeteringen in de zorgketen en betere onderlinge afstemming. De wil en enthousiasme is er! Ook zijn de eerste afspraken gemaakt voor het vervolg.

Samen zorgen we voor de juiste zorg op de juist plek op het juiste moment!

Dank je wel voor jouw bijdrage: Anja Verhees Annemiek Van Glabbeek @Daphne Stranders Daphne van der Jagt🙏 Diana Dubbeldeman 💃Dik Bakker @Eefje Ridderstaat Elsemiek Nabben @Eric Verhoeven @Harriët van den Hout Heike Vullings @Ilona Kelders Inge Reijnders - Litjens Iris Versteijnen Jasmijn Hitters Jolanda Broers Joop Jaspers Karin Habraken @Kees Ketelaars Kristel Heijmans-Slijk Liedewei van Waes Lilian Roex Marcha Allers Marieke van Rijswijk-Peels @Marloes van de Laar martine lallemant-winkel @Nancy Heijmans Nathalie Bruijsten Rachida A. @René Kuster Sylvia Leenders Tonneke Schrover Wencke van Deurzen

Extra dank aan de werkgroep: Esther Dobbelsteen Joost van de Meerendonk @erik vogels Monica van der Meer Randy Brouwer Merel Cooijmans Michelle Vink Marjan Hoeijmakers Renée Wessels

Ga naar de inhoud