Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Theatervoorstelling NAH-ja! een succes

Theatervoorstelling NAH-ja! een succes

Op woensdag 24 mei speelde Theatergroep NAH-ja de voorstelling "Een ander hoofd (dan je ziet)" in een uitverkocht Parktheater Eindhoven. NAH lotgenoten deelden op het podium hun herstelverhaal. Over muren van onbegrip, niet luisteren, stigmatisering. Na de pauze volgde een klein masterclass met neuropsycholoog Dr. Erik Matser over het brein en happiness. Een leerzame avond met voldoende aanknopingspunten! Geweldige manier om elkaar te inspireren hoe we de patiëntreis en leven met hersenletsel kunnen verbeteren. Dat smaakt naar meer....

 

De stuurgroep van het NAH netwerk Zuidoost Brabant heeft deze een indrukwekkende voorstelling samen bekeken en was trots en geinspireerd van de veerkracht die deze theatergroep liet zien.

 

Zie ook de kort impressie van de voorstelling op 8 april in Son en Breughel.

 

Wil je in contact komen met deze theatergroep om hen bijvoorbeeld uit te nodigen voor een werkbijeenkomst, dat kan door een mail te sturen naar nahehv@gmail.com. Kijk op website voor eventuele nieuwe voorstelling(en).

 

 

Op volgorde: Ilona Kelders (Zorg in Oktober), Petie Brand (Elkerliek Ziekenhuis), Monica van der Meer (SWZ), Esther Warmerdam-Hornikx (Vitalis), Astrid Frenken (Zorg in Oktober), Carmen Roest (Zuidzorg), Renée Wessels (NAH Netwerk ZOB), Serina Verhoeven (Mee de Meentgroep), Marije Stuart (Archipel)
 
Niet op de foto: Marjan Hoeijmakers (CVA netwerk Eindhoven-de Kempen), Merel Cooijmans (Catharina Ziekenhuis)
Ga naar de inhoud