Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Start Campagne: Samen voor Begrip

Start Campagne: Samen voor Begrip

Van mei t/m juli 2023 vraagt de Hersenstichting aandacht en begrip voor iedereen met een hersenaandoening én de vaak onzichtbare gevolgen, zoals overprikkeling en vermoeidheid. Dat doen ze samen met bekende Nederlanders en supporters zoals jij.

Doe mee met de campagne en bestel het ‘lintje voor begrip’!

Draag het ‘lintje voor begrip’
Bestel het ‘lintje voor begrip’ en draag het (uit)! Met het lintje willen wij op een ludieke wijze aandacht vragen voor de onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening. Doe met ons mee en toon je begrip! Je mag zelf kiezen hoe je het draagt. Even geen inspiratie? Kies dan één van de volgende opties: om je pols als een armband, om je hoofd als een bandana of aan je tas. Ben je actief op social media? Maak dan een foto van jezelf met het lintje, tag ons en voeg de volgende hashtags toe: #SamenVoorBegrip #OnzichtbareGevolgen. Dan kunnen we jouw foto op onze social media kanalen delen!

Let op: Het lintje is dit jaar roze! Het paarse lintje van vorig jaar is niet meer verkrijgbaar. Je kunt het paarse lintje natuurlijk wel nog gebruiken om aandacht te vragen voor de onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening!

Alle informatie over de campagne vind je hier

Ga naar de inhoud