Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spraakmakend van Abbe

26 augustus @ 13:00 - 15:00

Rondleiding voor mensen met afasie en hersenletsel

Spraakmakend Van Abbe rondleiding biedt een interactieve rondleidingen aan voor kunstliefhebbers met afasie en hersenletsel. Ieder mens gebruikt taal. Wanneer als gevolg van hersenletsel één of meer onderdelen van het taalspectrum niet meer goed functioneren, noemt men dat afasie.

Mijke Ulrich, ervaringsdeskundige en sociaal werker, en kunsthistoricus Jenneke Lambert ontwikkelden samen de Spraakmakend Van Abbe-rondleiding. Hierbij kijken kunstliefhebbers samen naar kunst en bespreken samen hun beleving. De focus ligt op een positieve, creatieve en inspirerende ervaring, door Mijke omschreven als ‘open je hart’. De rondleiding eindigt met een nabespreking en een gezamenlijk kopje koffie of thee.

Reserveren

De rondleiding is gratis, maar een museumticket is vereist. Eén begeleider per persoon mag gratis mee naar binnen. Kaarten zijn hier te bestellen. Daarmee bestel je een museumticket en reserveer je direct ook de rondleiding.

Rondleidingen op aanvraag

Op aanvraag kun je deze groepsrondleiding ook op een ander moment boeken. Neem voor meer informatie contact op via reserveringen@vanabbemuseum.nl.

26 feb. 2024
15 apr. 2024
17 jun. 2024
26 aug. 2024
14 okt. 2024
16 dec. 2024

Gegevens

Datum:
26 augustus
Tijd:
13:00 - 15:00
Ga naar de inhoud