Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Café Brein Valkenswaard – “Een ander hoofd”

27 juni @ 19:30 - 21:30

Cafe Brein Valkenswaard met als thema “Een ander hoofd”
Een unieke mix van informatie en ontmoeting
 
Datum : donderdag 27 juni 2024
Tijd: aanvang om 19.30 (inloop vanaf 19.00)
Locatie: Bibliotheek de Kempen, de Hofnar 12, Valkenswaard.
De toegang is gratis en aanmelden is gewenst maar niet verplicht. U kunt zich aanmelden via cafebreinvalkenswaard@gmail.com
 
Hoofdgasten deze avond zijn Petra Gyselen en Marieke van Rijswijk-Peels, zij zijn spelers van Theatergroep NAH-ja. Deze theatergroep bestaand uit ervaringsdeskundigen met NAH en hun naasten. Ze hebben een voorstelling gemaakt over hun eigen levensverhaal met NAH, die wordt belicht in de documentaire “Een ander hoofd”. Deze documentaire toont het proces van het maken van de theatervoorstelling en belicht de veerkracht, doorzettingsvermogen en creativiteit van de deelnemers. De documentaire geeft een unieke kijk op de impact van nah op het dagelijks leven. Kijk ook op hun website voor meer informatie.
 
Café Brein
Café Brein is de tweemaandelijkse ontmoetingsavond voor mensen met NAH, mantelzorgers en andere betrokkenen waarbij informatie en gezelligheid samengaan. Deelnemers praten over de brede gevolgen van NAH en hoe ze daarmee omgaan. Deze gevolgen hebben namelijk grote invloed op het welzijn van de persoon met NAH en zijn omgeving.
 

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Ga naar de inhoud