Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Breinstaat nieuwe features

Breinstaat nieuwe features

Breinstraat is een online platform voor jongeren met NAH. Er is ruimte om elkaar te ontmoeten, zowel digitaal als ‘in real life’. Ook is er informatie over hersenletsel en handige tips en adviezen. In Breinstraat is ook plek voor familie, vrienden en professionals die betrokken zijn bij jongeren met NAH. Voor hen is er bijvoorbeeld informatie over NAH en de gevolgen ervan en informatie over onderwijs. Ook kunnen ouders er met elkaar chatten. Hier is de website.

Breinstraat heeft nieuwe features:

1. De homepage is vernieuwd. Er is een instructievideo is toegevoegd en onder het tabblad ‘ouders’ staan nu ook video’s van professionals die op vaak gestelde vragen reageren.

2. Je krijgt nu te zien als er in de chat iets is gepost, net als in Whatsapp.                                         

3. ‘Mijn doelen’ is voor jongeren in de besloten omgeving te gebruiken: kies een doel en maak een slim stappenplan om dit doel te bereiken. Met uitgebreide uitleg en handige tips en strategieën voor thuis, op school en werk of in de vrije tijd.

4. Voor de Energiemeter werken zij samen met de app Structured, je hoort daar binnenkort meer over. Klik snel naar Breinstraat.

Ga naar de inhoud