Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Links

www.cce.nl                      Centrum voor consultatie en expertise, site voor mensen met
een bijzondere zorgvraag. Heeft specifieke onderwerpen zoals jongeren met hersenletsel.
www.hersenstichting.nl     Hersenstichting doet er alles aan om zoveel mogelijk over de
hersenen te weten te komen. Veel informatie over de hersenen. Veel informatie, folders en boeken over de gevolgen van hersenletsel.
www.hersenletsel.nl         Vereniging hersenletsel hier vind je als getroffenen of naaste van een getroffene met hersenletsel de informatie die nodig is om verder te kunnen met hersenletsel.
www.hersenletsel-uitleg.nl Op deze site kun je informatie en filmpjes vinden over NAH,
Niet Aangeboren Hersenletsel, die snel inzicht geven.
www.mezzo.nl                 Mezzo is de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die onbetaald zorgt voor een ander. Als familielid of buur, vriend of vrijwilliger.
www.kiesbeter.nl             Hier vindt u de informatie die helpt keuzes te maken in de
zorg. Vergelijking van zorgaanbieders en producten.
www.vilans.nl                       Vilans helpt bij het ontwikkelen van goede ondersteuning voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun omgeving door een integrale aanpak.
www.invoorzorg.nl            Het programma In voor zorg! helpt zorgorganisaties hun
werkprocessen in te richten met het oog op deze toekomst. Het programma bundelt bestaande kennis en biedt organisaties praktische ondersteuning in hun eigen veranderingstraject.
www.wehelpen.nl                     Met wehelpen.nl kun je hulp vragen en hulp aanbieden. Ook kun je samen met bekenden zorgen voor een hulpnetwerk voor een ander.
www.edwinvandersarfoundation.nl                      Deze Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. We werken samen om de zorg voor patiënten te verbeteren.

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech