Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Klankbordgroep

Wat is de klankbordgroep NAH?

De klankbordgroep NAH is een groep mensen die zelf NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) hebben of mantelzorger zijn van mensen met NAH en die ervaringsdeskundig zijn. Dat wil zeggen dat zij zelf ervaring hebben als NAH-patiënt of direct betrokken zijn bij een NAH-patiënt. Zij willen en kunnen deze ervaring inzetten om de zorg- en welzijnsvoorzieningen voor andere mensen met verschillende oorzaken van NAH te verbeteren.

Wat doet de klankbordgroep NAH?

De klankbordgroep geeft gevraagd en ongevraagd advies in de vorm van reacties en ideeën aan zorg- en welzijnsinstellingen en hun financiers. Deze adviezen gaan over het verbeteren van de zorg en het welzijn voor mensen met NAH.
Daarnaast heeft de klankbordgroep NAH als doel om de krachten te bundelen van mensen en organisaties die voor de belangen van patiënten met NAH opkomen.
De klankbordgroep NAH Zuidoost Brabant bestaat momenteel uit 8 personen en wordt ondersteund en gefaciliteerd door het NAH Netwerk Zuidoost Brabant.

Vertel wat u belangrijk vindt en word lid!

De klankbordgroep kan alleen goed werk leveren als ze weet wat er onder de mensen met NAH leeft. Alle mensen met NAH en hun vertegenwoordigers kunnen zich opgeven voor de klankbordgroep. Dus ook mantelzorgers.

Hoe kom ik in contact met de klankbordgroep?

Voor vragen, opmerkingen, ideeën kunt e-mailen, bellen of schrijven naar:

NAH Netwerk Zuidoost Brabant
Netwerkcoördinator Marjan Enning 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: 088-6330999

Postadres: 
Libra Revalidatie en Audiologie
T.a.v. NAH Netwerk
Postbus 1355
5602 BJ  EINDHOVEN

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech