Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

mini-symposium: ‘NAH en de (meer)waarde van ervaringsdeskundigheid’

5 april @ 10:00 15:00

In steeds meer organisaties werken zorgprofessionals en NAH-ervaringsdeskundigen nauw samen. Op deze slotbijeenkomst van het project ‘NAH in het Vizier’ staat de (meer)waarde van ervaringsdeskundigheid centraal, met de première van een korte filmproductie en speciale gast Viggo Waas. Het doel van de bijeenkomst op woensdag 5 april 2023 is om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Het programma is gevarieerd. Viggo Waas, cabaretier en acteur, leest voor uit zijn eigen werk. Hij is in 2021 getroffen door een herseninfarct en deelt zijn ervaringen met ons. Ook is er de première van een korte filmproductie over de (meer)waarde van ervaringsdeskundigheid. Daarnaast is er aandacht voor allerlei initiatieven rondom het thema.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Vilans in samenwerking met NAH-leernetwerk en vindt plaats bij Vilans, Churchilllaan 11, 3527 GV in Utrecht. Meteen aanmelden kan met dit aanmeldformulier. Meer informatie lees je op de website van Kennisplein Gehandicaptensector

Vilans

Churchilllaan 11
Utrecht,
Naar de inhoud springen