Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hersenstichting: Sunset walk

8 juli @ 18:00 19:00

Zaterdag 8 juli lopen we de tweede editie van de Sunset Walk om aandacht te vragen voor de onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening! Een gezellig evenement met een fijne sfeer én voor een goed doel! Heb jij je al aangemeld? Klik hier voor meer informatie.

Loop ook dit jaar weer mee met de Hersenstichting Sunset Walk! Met dit wandelevent vragen we meer aandacht en begrip voor iedereen die dagelijks moet leven met de impact van een hersenaandoening en de vaak onzichtbare gevolgen hiervan. Dit doen we samen met bekende Nederlanders, onze supporters en ambassadeurs.

Praktische informatie

  • Wanneer? Zaterdag 8 juli
  • Welke afstanden? Je kan kiezen uit 3 afstanden: 3,5 km (rolstoelvriendelijk), 5 km of 10 km.
  • Hoelaat? Starten kan tussen 18:00 – 19:00
  • Waar? Vanuit Noordwijk of vanuit huis.
  • Ticketprijs: 15 euro (kinderticket: 5 euro)​. Deze prijs is inclusief een starterspakket met o.a. ons lintje voor begrip en een medaille
  • Hoe? We proberen dit event zo prikkelvriendelijk mogelijk te organiseren. Hoe we dit doen, lees je in de veelgestelde vragen. 

Gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Sterker nog, al meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Met de Sunset Walk halen we geld op om meer onderzoeken en projecten mogelijk te maken. Zodat mensen met een hersenaandoening een betere kwaliteit van leven hebben én kunnen meedoen in de maatschappij.

Naar de inhoud springen