Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CVA/NAH Symposium 2023

24 november @ 10:00 17:00

Toekomstig bestendige zorg voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel

De zorg van de toekomst dient mensgericht, houdbaar en duurzaam te zijn. De weg hiernaar toe wordt gekenmerkt door diverse uitdagingen, kansen en bedreigingen. Kenmerkend hierbij is het hanteren van een breed perspectief op gezondheid en welzijn. Bovenal wordt een beroep gedaan om samen te ontwikkelen, werken en leren.

Om u te inspireren over de zorg van de toekomst voor mensen met een Cerebro Vasculair Accident (CVA) of ander Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) nodigt Kennisnetwerk CVA Nederland u uit deel te nemen aan het KNCN2023 symposium ‘Toekomstbestendige Zorg voor Mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel’.

Met dit symposium bieden zij u een breed palet van aansprekende ideeën, ontwikkelingen, en adviezen om uw voorstellingsvermogen en begrip van de zorg van de toekomst verder aan te scherpen. Daarnaast stellen zij u in de gelegenheid om met andere deelnemers en sprekers van gedachten te wisselen.

Kortom, wilt u in uw rol van patiënt, mantelzorger, behandelaar, manager, beleidsmaker, verzekeraar, onderzoeker, toezichthouder of anders meepraten en -denken over Toekomstbestendige Zorg voor Mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, meldt u dan hier nu aan.

Naar de inhoud springen