Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Café Brein Eindhoven – ‘Mijn emoties zijn veranderd’

13 februari @ 19:00 21:30

Wanneer je wordt getroffen door een hersenbeschadiging heeft dit vaak gevolgen voor het functioneren in het dagelijkse leven. Naast de zichtbare gevolgen, geeft hersenletsel ook bij veel mensen onzichtbare gevolgen. Een van deze onzichtbare gevonden is een verandering in emoties. Emoties kunnen versterkt of afgevlakt zijn na hersenletsel. Sommige mensen hebben moeite met het uiten van hun emoties na hersenletsel terwijl een ander sneller in tranen is.
Aan de buitenkant is vaak niets zichtbaar, wat tot onbegrip kan leiden in de omgeving.
Hoe kan iets wat net nog leuk was ineens teveel zijn geworden?

De onzichtbare gevolgen van veranderde emoties en het onbegrip kan forse problemen geven in het dagelijks leven van de getroffene, maar ook voor diens omgeving.

Deze avond zal gastspreker Martine van Gennip (orthopedagoog bij SWZ) vertellen en in gesprek gaan over veranderde emoties bij hersenletsel. Hoe ga je om met deze verandering, hoe kan je omgeving hier mee omgaan en waar kun je terecht voor hulp en advies?

Café Brein

Café Brein is de tweemaandelijkse ontmoetingsavond voor mensen met NAH, mantelzorgers en andere betrokkenen. Op deze avonden gaan informatie en gezelligheid samen. Hebt u hersenletsel of bent u partner, familielid of gewoon belangstellende, dan bent u van harte welkom in Café Brein Eindhoven.

SWZ activiteitencentrum

Palladiostraat 27
Eindhoven, 5624 AB
Skip to content