Ga naar de inhoud
Home » Workshop 7

Workshop 7

Met MAF meer mens

Ellis Merkelijn (professioneel ervaringsdeskundige, zzp’er) en Marja Steegenga (counselor en trainer), beide van Stichting Hersenletsel Support, Groningen i.s.m. Axon

Omdat ieder mens uniek is combineert MAF het beste van Mindfulness, ACT en Focussen. Het is een training anders omgaan met stress. Dankzij het winnen van de Hersenbokaal en vervolgsubsidie van de Hersenstichting is de MAF-methodiek door de sprekers aangepast voor mensen met hersenletsel en hun naasten, tot de online training ‘Met MAF meer mens’. In de praktijk blijkt dat veel professionals ‘Met MAF meer mens’ gebruiken als rode draad in de begeleiding van mensen met hersenletsel.

De workshop biedt een kennismaking met de online training ‘Met MAF meer mens’ waarin een inkijk gegeven wordt in de opbouw en verschillende thema’s van de zes modules. Dit geeft informatie en inspiratie om de training daadwerkelijk in te gaan zetten.

Deze workshop is voor de doelgroep:

Alle professionals

Wat mag je verwachten?
  • Je hebt kennis opgedaan over de online training “Met MAF meer mens’: de theoretische achtergrond en methodiek, ervaringsdeskundig perspectief, de zes modules, werkmateriaal.
  • Je weet voor wie en op welke manier de training van toepassing is
  • Je bent in staat de methodiek zelf toe te passen in de begeleiding van mensen met hersenletsel.
Sprekers en informatie over online training “Met MAF meer mens’

 

Ga naar de inhoud